Kvalsund kirkelige fellesråd > Tjenester

Tjenester og kirkelige handlinger i Kvalsund og Kokelv sogn
Andakter

Her er en oversikt over andakter i på Kvalsund sykehjem og på Kokelv Bo- og omsorgssenter

Konfirmant 2020!

Kommunens ungdommer kan nå melde seg på som konfirmant!

Andakter 3. kvartal 2019

Her er en oversikt over andakter i på Kvalsund sykehjem og Kokelv bo- og omsorgsenter.

Dåpsinvitasjonen kommer ikke lenger i postkassa.

Kirkekontoret får ikke lenge fødselsmeldinger fra Folkreregisteret når medlemmer i Den norske kirke har fått barn.

JUL FOR ALLE

For syvende år på rad inviterer Kvalsund kirke til en felles julefeiring på Miljøbygget på julaften!

Dåp - Guds velsignelse over barnet

Ønsker du å døpe deg, eller barnet ditt i Kvalsund eller Kokelv kirke?

Bryllup

Et bryllup handler om to mennesker som vil dele hele sitt liv med hverandre. Ta kontakt hvis du ønsker at dette skal skje i en av våre kirker.

Gravferd - avskjed med et liv

Døden er en sikker utgang på dette livet. Kirken ønsker å hjelpe de sørgende gjennom denne tiden.

16. september 2019 | Logg inn | Copyright 2019 Kvalsund og Kokelv menigheter Powered by Agrando