Vi søker ferievikarer til våre kirkegårder!

Ønsker du å bli vår nye kolleg i sommer? Hammerfest kirkelige fellesråd søker sommervikarer!

Ferievikarer til kirkegård

Hammerfest fellesråd søker etter sommerhjelp på våre kirkegårder Hammerfest og Kvalsund i perioden juni – august. Du må like å være ute, like å klippe gress og like hagestell. Du må kunne jobbe selvstendig og ta ansvar for ditt oppdrag. Vi kan tilby en jobb i et arbeidslag som gjør våre kirkegårder til et fint sted å besøke. Våre ansatte følger de samme tariffene som i kommunen.

For mer informasjon kan du ringe kirkeverge Ellen Birgitta Johansen på telefon 911 68 352. Søknad sendes ebj@hammerfest.kommune.no. Skriv gjerne hvilke uker du kan jobbe.

Søknadsfrist er 30. mars 2019.

Ellen Birgitta Johansen

Kirkeverge

31. mai 2020 | Logg inn | Copyright 2020 Kvalsund og Kokelv menigheter Powered by Agrando