''Jul for alle'' på Kvalsund menighetshus

Vi inviterer til felles julefeiring på Menighetshuset på julaften. Ønsker du å være med?

Vi i Kvalsund kirke har gleden av å invitere til ''Jul for alle'' i år også!

For åttende året på rad blir det en felles julefeiring, denne gangen i det nye menighetshuset vårt, med deilig norsk julemat, Sølvguttene på storskjerm og masse god julestemning.

Julefeiring er først og fremst sosialt samvær. Enten det er i kirken på julaften, eller med familien samlet rundt julemiddagen. Og det er det sosiale samværet vi ønsker å legge til rette for slik at alle i Kvalsund kan føle på julestemningen, føle seg sett, og inkludert. Arrangementet er rusfritt og det koster ingenting å delta. Her er alle velkommen uansett bakgrunn, status, alder og religion.

Vil du feire julaften sammen med oss på Menighetshuset i år, så begynner arrangementet den 24/12 klokken 1715. Julemiddagen blir servert ca 1730. I år er vi så heldige som har Kvalsund sykehjem som leverer oss gratis julemat. Tusen takk!!

Påmelding til ''Jul for alle'' kan sendes på sms til Linda Rønning på tlf: 45459782, eller ved å kontakte oss via vår facebookside.

Påmeldingfrist: 16. desember

Vi blir veldig glade om det er noen frivillige som har lyst til å hjelpe til! Vi trenger noen som kan

-hjelpe til å pynte

-passe på julematen under gudstjenesten

-ta imot gjestene

-rydde

-og noen til å spre juleglede.

Bare gi oss beskjed om du vil hjelpe til eller om du ønsker å bidra på noen annen måte :-)

6. desember 2019 | Logg inn | Copyright 2019 Kvalsund og Kokelv menigheter Powered by Agrando