Lysmesse i Kvalsund og Kokelv kirker

Velkommen til lysmesse i Kokelv kirke 2/12 klokken 1100 og i Kvalsund kirke klokken 1700.

Første søndag i advent faller på den 2. desember i år, så vi markerer inngangen til adventstiden med høymesse i Kvalsund og Kokelv kirker.

Advent er en tid for forberedelse, og vi gjør oss klar til den og det som skal komme: Jesus og julen.

I våre kirker har vi flere tradisjoner i adventstiden, en av dem er å dele ut "min kirkebok" til alle 4 og 6åringer i kommunen. De som fyller 4 eller 6 år kan komme til kirka og motta en gave fra menigheten.

Vi skal synge kjente og kjære salmer, og forhåpentligvis få litt julestemning.

Gudstjenesten i Kokelv begyner klokken 1100, og i Kvalsund klokken 1700, etter julegrantenningen.

I Kokelv er Roald Nilsen kirketjener og Elena Brovold er organist. I Kvalsund er Reidar Holmgren kirketjener og det er Elena Fredriksen som skal spille. Vegard Loke Rønning er forrettende prest ved begge kirker.

Vel møtt til gudstjeneste!

10. desember 2018 | Logg inn | Copyright 2018 Kvalsund og Kokelv menigheter Powered by Agrando